úterý 10. června 2014

Květinovo-pruhovaný nail art


Po dlouhatánské době jsem si zas vyhrála s trochu originálnějším nail artem. Tentokrát jsem se inspirovala od jedné z mých nejoblíbenějších yotuberek přes nehty a to je janelle neboli elleandish. 
Na první pohled vypadá trochu složitě, ale opravdu to není nic těžšího. Snad nejhorší je jen udělat tu rovnou černou čáru. Jinak květinky můžete napatlat jakkoliv nešikovně a i tak vypadají pořád dobře.
Teď ale hezky popořádku. Co budeme potřebovat?

Všechny použité laky vidíte na obrázku. Ovšem pokud některý z nich nemáte, můžete si zvolit i vlastní barevnou kombinaci. Myslím, že chybu neuděláte :)
A samozřejmě bude třeba i pár těch štětců pro lepší nanášení, to už nechám na vás.


Malíček černý, prsteníček a ukazováček bílý a prostředníček a palcem potom modrý. Základ máte. Černé pruhy nanášejte nejlépe dlouhým štětcem a hlavně se na to pořádně soustřeďte. Není to vůbec lehké a ruka se klepe. Proto ani já nemám čáry dokonale rovné :( Dobrá zpráva je, že zdálky to vůbec nepujde poznat.
 


A jak na květinové nehty? Zkrátka naneste takové nerovnoměrné bílé fleky které se aspoň trochu podobají květinám, doprostřed naneste trochu žluté a kolem dokola vytvořte drobné tečky třeba pomoci špejle nebo špendlíku ;)





 Podrobný video tutorial můžete nalézt přímo u janelle tady. Ach, tolik se ji to povedlo. Se svou kopii se můžu jít zahrabat, jak se tak dívám :D Kdyžtak zkuste taky a pochlubte se, mějte se krásně :)!




3 komentáře: