pondělí 28. října 2013

Vánoční wishlist (Dlouhé zimní večery #2 - Vánoční seznam přání)

Untitled
zdroj
Do Vánoc zbývají už necelé dva měsíce a proto přišel čas začít psát nějaký vánoční wishlist, tedy seznam přání co bych chtěla najít pod stromečkem. Nebudu moralizovat s tím, že si přeji na Vánoce pouze štěstí a zdraví pro celou rodinu, jinak nic. To je snad jasné, samozřejmě si přeji pro sebe, rodinu i své blízké jen to nejlepší, ale to nám bohužel ani Ježíšek nemůže přivézt :) Proto se zaměřím na ty hmotné dárky.



Letošní seznam není o ni delší ani kratší než ty předešlé, ale v hodně věcech se liší. Zaprvé nechci žádné blbosti a překvápka, ale skutečně jenom věci, které si už předem objednám nebo zkrátka to, co vážn využiji. Zadruhé nechci najít pod stromečkem žádné oblečení ani doplňky, protože chceme s mamkou po Vánocích jet do Anglie na nákupy, takže k čemu :)




♥ Zrcadlovka
.
zdroj
Mezi mé naprosto hlavní přání pro rok 2013 je zrcadlovka. Tento kousek jsem původně měla dostat už minulý rok, ale nějak jsem byla poblázněna současnou technologii a místo toho si vysnila tablet. Tento rok ale konečně přišel i na řadu foťák. Konečně pořádná zrcadlovka, super makro, kvalitní zaostřené fotky a hlavně už se nebudu nervovat. S mým starým foťákem se vážně neskutečně blbě fotí pro články na blog. Proto si přeji zrcadlovku nejen kvůli blogu, ale také proto že miluji focení a zkrátka mě to baví.
Jen dotaz..poradíte mi nějakou super zrcadlovku? (Samozřejmě v nějaké normální ceně..Opravdu nechci foťák za 20 000) Nemůžu se vůbec rozhodnout, je tolik druhů a značek..





Untitled
zdroj
♥ Knihy, knihy a ještě jednou knihy
Není žádná lepší příležitost, než si přát kupu knih právě na Vánoce. Předběžný seznam ještě nemám, ale určitě bych tam chtěla mít Hostitele, Krásnou katastrofu, Rudou jako rubín, 2.díl Hunger games a dědičky...a tak dále :D

Ladybox předplatné
Mám ráda tyhle boxíky, ale přeci jen 300,- jsou pro mé kapesné trochu zatěžující, takže bych si to chtěla trochu usnadnit tím, že bych si přála předplatné Ladyboxu alespoň na nějakou dobu :)





♥ Do pokoje
| via Tumblr
zdroj
záclony, lustry, poličky atd.. Jelikož mám stále tak trochu nedodělaný pokoj :D Chtělo by to vyměnit ty slabé žárovky za pořádné světla a taky nějaké záclony do těch velkých oken, protože i z lesa může někdo koukat..

Yankee olejová lampa a svíčky
Náhodou jsem narazila, že v našem městě se prodávají výrobky od Yankee Candle a jsem z toho vážně nadšená. Tolik krásných vůní, jen škoda že jsou trochu dražší.





♔gɪʀʟy quoтєs♔ (whatgirlslove8) on Instagram | iPhoneogram
zdroj


♥ Sluchátka
Se sluchátkama má hodně lidí problém, nikdy nic nevydrží. Sice momentálně jedny mám, ale hudba není tak kvalitní jako u těch dražších sluchátek. Samozřejmě nechci nějaké beaty, ale prostě jen trochu kvalitnější pecky :)










♥ Remington fén
Remington D 5020 fén
zdroj
Věřili by jste tomu, že naše rodina používá fén starý asi 20 let -_-? Vždycky mi to připadá hodně komické, máme doma všechny ty vychytávky dnešní doby, ale fén starý 20 let. To chce napravit a myslím že to všichni moc uvítáme.

Obal na tablet a mobil
Co dodat, tablet se při cestování může snadno poškrábat a na mobil jsem si vyhlídla jeden super pandí kryt :D








Maxiime Sieta | via Tumblr
zdroj
♥ Obey beanie
Miluji beanie, ale štve mě když nosím čepku, kterou má polovina lidí v ČR. Obey beanie jsou ale prostě super.


















Catrice L'afriqe c'est chic nailpolish
zdroj
♥ Catrice laky
A taktéž miluji laky od Catrice. Asi si budu pár odstínů přát :)















contract? ★
zdroj



♥ Korejsko-anglický slovník atd.
Pro studium nezbytné :) Plus ještě pár knížek..













pink on Tumblr
zdroj



♥ Asijská kosmetika
Jedním slovem, jsem zamilovaná do asijské kosmetiky, takže si chci určitě něco objednat z ebaye. Určitě tam budou značky jako Etude House ♥, Skin Food, Holika Holika, ...













GD for life
zdroj

♥ CD Album
CD od některého s mých oblíbených interpretů, to bude ještě ale asi hodně těžké rozhodování :D

















A to by bylo tak zhruba vše :) Samozřejmě nejde o úplně přesný seznam, může se ještě trochu změnit (nebo spíš pár bodů ais ještě přibyde), ale ten základ tam je. Chci na tyto Vánoce převážnou část objednat a kupovat z ciziny (převážně z Asie), takže se moc těším :))

A jakpak jste na tom vy? Co je vaše největší (hmotné) přání? 
A prosím poraďte mi s tou zrcadlovkou.



Málem bych zapomněla, tento článek je součástí projektu "Dlouhé zimní večery" ;)  Tento projekt vymyslela Táňa a všechny informace a témata najdete na jejím blogu ZDE




2 komentáře:

  1. v troch veciach sa zhodneme. knihy, zrkadlovka a bennie :)

    OdpovědětVymazat
  2. Pekné priania...vieš čo chceš, a ja som v tomto niekedy veľmi nerozhodná. :)

    OdpovědětVymazat