čtvrtek 11. července 2013

Letní knížní výzva



"Jak už jsme asi všichni s větší, či menší radostí postřehli, máme tu léto, sluníčko už krásně hřeje a škola a zaměstnání nám při pohledu tam ven pěkně kazí náladu. Je čas na chození k bazénu, na vodní bitvy a taky... letní knižní výzvu."

Tuto knižní výzvu pořádají Zuzzi z blogu http://www.my-kingdom-of-books.blogspot.cz/ a Táňa z blogu http://miluju-knihy.blogspot.cz/.

Cílem je pochopitelně přečíst za léto co nejvíce knih a zapisovat je sem, popřípadě i vložit různé fotky.

"Jsou dva způsoby, jak se výzvy zúčastnit. Buďto, pokud máte rádi výzvy a challenge, si můžete na začátku léta rovnou vybrat jednu ikonku s počtem knih, které plánujete přečíst a potom se snažit tento počet dodržet a splnit, nebo - pokud se neradi stresujete kvůli dodržení výzvy - můžete jednoduše knihy číst a po dovršení určitého počtu, ikonky do článku přidávat."

Já se samozřejmě moc ráda zůčastním, protože kníček se mi teď nahromadilo dost a alespoň si budu moci na konci prázdnin říct, že jsem je úplně neprolenošila nicneděláním :D Tento článek budu obnovovat, zapisovat přečtené knihy plus nějaké moje zbytečné poznámky. A raději nebudu dělat moc velký challenge a radši budu ikonky postupně přidávat. Ale myslím že challenge 5 knih si prozatím dám určitě :))


Ikonky,pravidla a všechny informace naleznete ZDE



↓ Přečtené knihy ↓
1. Rezistence - Veronica Roth
2. Chvíle před koncem - Lauren Olliver
3. Myši - Gordon Reece











Žádné komentáře:

Okomentovat